26
Sep
2019

Билетите за „ИРИНА“ в Дома на киното вече са в продажба!

След сериозна обиколка по целия свят, „ИРИНА“ идва у Дома! 
Получил много овации и статуетки за изпълнението на Мартина Апостолова, призове за най-добър филм, дебют, режисура и награди на публиката, дебютният филм на Надежда Косева ще се срещне с българската публика в цялата страна!

Билетите за специалната премиерна прожекция в Дома на киното на 22 октомври, начален час 20:00 вече са в продажба и всички, които имат желание да се срещнат с екипа на филма и да споделят въпроси и впечатления с актьорите Мартина Апостолова, Христо Ушев, Ирини Жамбонас, Касиел Ноа Ашер, Александър Косев, Красимир Доков, режисьорката Надежда Косева, продуцента Стефан Китанов, могат да се възползват от тази възможност и да се сдобият с билети от ДНЕС! 
А на 22 октомври – и с АВТОГРАФИ!

*  *  * 
След представянето на националния фестивал във Варна и международната премиера във Варшава през есента на 2018, филмът „Ирина“ продължава да жъне успехи на международната фестивална сцена. „Ирина“ е продукция на Арт Фест в копродукция с Фронт Филм, Доли Медиа Студио и Райт Солюшънс, с подкрепата на ИА „Национален филмов център“, Програма „Творческа Европа“ МЕДИА на Европейския съюз и Югоизточната европейска филмова мрежа.

Очакваме Ви на #КИНО – премиерна среща в СОФИЯ с екипа на „ИРИНА“!
22 октомври >>> Дом на киното >>> 20:00 часа

БИЛЕТИ ТУК